Never too small - Kaput
espa
MENU
mobile_espa
CLOSE
Never too small
Never too small_main

The primary objective of this design study was to integrate three distinct functions—living room, kitchen, and dining area—within a confined space.This needed to be achieved in a way that preserves the distinction between functions while maintaining the overall unity of the space. This was accomplished through the strategic placement of the three sections in the room and their harmonious coexistence. The use of curves in custom constructions, such as the dressing room area at the entrance that unfolds to the kitchen, the partition between the living room and kitchen serving a dual function as a dining counter, and the choice of a circular dining table, all share a common purpose: to make the space appear larger, user-friendly, and to foster cohesion between functions, creating a beautiful composition.

Client : Private
Area : Thessaloniki
Year : 2021
Services : Interior design
SQ.M. : 37

black_box_main
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.