προφιλ

Με ένα όνομα που δημιουργεί περίεργους συνειρμούς και αντιφατικές ερμηνείες, δημιουργήσαμε μία εταιρεία σε μια εποχή επαναπροσδιορισμού και έντονων κοινωνικοοικονομικών αλλαγών, που οφείλει να βλέπει το τέλος ως αφορμή για μια νέα αρχή και που το χιούμορ γίνεται μέσο και εργαλείο δημιουργικής επικοινωνίας, με τον κάθε μας πελάτη. Τους πελάτες μας τους αντιμετωπίζουμε πάνω απ’ όλα με οικειότητα καθώς αισθάνονται, σκέφτονται και συνδημιουργούν, κατά έναν τρόπο, μαζί μας σε μία αμφίδρομη σχέση.

Σε αυτή τη σχέση επιθυμούμε την αμεσότητα, λειτουργούμε με αυθεντικότητα και με αυξημένη ενσυναίσθηση, θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από τα μάτια τους. Μέσα από αυτή την διαδικασία και με εργαλεία μας την φαντασία την γνώση και την δημιουργικότητα ικανοποιούμε την κάθε προσδοκία. Βλέπουμε τους στόχους σας, σαν στόχους μας!

υπηρεσίες

Συμβαδίζοντας με βασικούς κανόνες και τάσεις στον χώρο του interior και exhibition design αλλά και παντρεύοντας έννοιες όπως λειτουργικότητα με αισθητική, καινοτομία με διαχρονικότητα, την απλότητα με την στοχευμένη υπερβολή, η kaput design δημιουργεί χώρους με ταυτότητα.

Η ενεργή συμμετοχή και παρακολούθηση  όλων των σταδίων κατασκευής κάθε έργου, θέτει ως στόχο να ικανοποιήσει  κάθε προσδοκία για την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

μεθοδολογία
Στην ΚAPUT DESIGN σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στοχευμένα.
Μόνο για σας, μόνο για το brand σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.
  • Ουσιαστική επικοινωνία
  • Μελέτη με στρατηγική
  • Κατασκευή με συνέπεια
  • Αποτέλεσμα με επιτυχία
 Όταν οι περισσότεροι δίνουν έτοιμες λύσεις, εμείς αλλάζουμε τα δεδομένα. 

Το μπέρδεμα και τα αδιέξοδα που χαρακτηρίζουν τη δημιουργική περίοδο της αναζήτησης ενός διαφορετικού concept λύνονται από μια ομάδα που γνωρίζει να ακούει, να καταλαβαίνει και να αποτυπώνει τις επιθυμίες του πελάτη με μοναδικό τρόπο !

Cure4You

Οι kaput είναι "ουφ" ( το ξελαφρωτικό ) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ένα πράγμα . Το πιάνουν με την μια αυτό που θες να κανείς είτε ξέρεις τι είναι αυτό είτε είσαι στα χαμένα ...... Θα το βρουν αυτοί !!!!!!

Mongo | Hola

Η ομάδα της Kaput Design γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Είναι ο συνεργάτης που θέλεις δίπλα σου όταν συμμετέχεις σε εκθέσεις που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Το ότι αναλάβανε από το 2016 μέχρι και σήμερα την εκθεσιακή παρουσία της APR Greece μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ευχαριστούμε

APR Greece

Αν απολαμβάνετε την ταράτσα μας, τότε έχετε να ευχαριστήσετε και αυτούς τους κυρίους!!!
Thank you KAPUT Design... you Rock !!!

Wonderwall

Ένας οποιοσδήποτε χώρος και μια οποιαδήποτε ιδέα όταν απευθύνονται σε ανθρώπους πρέπει να πλαισιώνονται από "Aνθρώπους".
Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά τους,τους μοναδικούς και αξεπέραστους Stathis Amanatidis και Giorgos Kolovos και την KAPUT Design.
Χωρίς αυτούς όλα θα ήταν διαφορετικά.

The Que

Άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Θα συνεργαζόμουν ξανά με την εταιρεία και θα την πρότεινα ανεπιφύλαχτα, διότι είχα και έχω να κάνω με επαγγελματίες!

Chrysalis Boutique Hotel

Excellent cooperation, reliable and faithful to schedule.
Definitely would recommend to others because Kaput Design has expertise and is distinguished by high professionalism
Great work guys! It was a pleasure to work with you!!

TNL Greece

H kaput design αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε επιχείρηση που την ενδιαφέρει η εικόνα, η προβολή της και η εξέλιξή της.
Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της.
Πάντα ευέλικτη, στέκεται στο πλευρό των αναγκών των πελατών της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της για το καλύτερο αποτέλεσμα!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΓΗ ikies

Η ομάδα της Kaput
Στάθης Αμανατίδης
Interior Designer | Design Director
Γιώργος Κολοβός
Product Designer | Office Director
Μαρία Καπετάνη
Project Manager
Χριστίνα Μπεκιάρη
Interior Designer
Ελισάβετ Τζανέση
Architect