Κατοικία με θέα το Μέγαρο Μουσικής

Κατοικία

Κεντρική ιδέα στον σχεδιασμό του διαμερίσματος αποτέλεσαι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι όπως το καθιστικό, η τραπεζαρία και το σαλόνι καθώς και ένας μικρός χώρος γραφείου, να βρίσκονται σε ανοικτή διάταξη, επιτρέποντας την οπτική όσο και την λειτουργική επικοινωνία μεταξύ τους. Στο χώρο της κουζίνας η νησίδα λειτουργεί ως συνέχεια της και επεκτείνεται σε τραπεζαρία ως ενιαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας του φαγητού. Μια ξύλινη κατασκευή εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του σαλονιού η οποία έχει την δυνατότητα να μεταλάσσεται σύροντας ένα ξύλινο πέτασμα μετρατρέποντας έτσι συνεχώς την όψη του σαλονιού. Λευκό, ξύλο και γήινες αποχρώσεις στο δάπεδο δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το παιχνίδι των φωτοσκιάσεων από τα περιμετρικά ανοίγματα . Στο master bedroom και στο δωμάτιο φιλοξενίας χρησιμοποιείται ξύλινο δάπεδο προσδίδοντας ζεστασία στο χώρο. Δύο διαφορετικά concept ολοκληρώνουν τα μπάνια, το ένα σε  γήινους τόνους στο master bedroom αποπνέει χαλάρωση και ηρεμία ενώ το άλλο σε τόνους του πράσινου γκρί προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

  • ΠελατηςΙδιώτης
  • ΠεριοχήΘεσσαλονίκη
  • Ετος2021
  • ΠΑΡΟΧΕΣinterior
  • T.M.100 τ.μ.
Μοιραστείτε αυτό το project