Ποιοι Είμαστε - Kaput
espa
MENU
mobile_espa
CLOSE

Ποιοι είμαστε

Στην KaputDesign, αναζητούμε την τέλεια συνάντηση μεταξύ αρχιτεκτονικής δημιουργικότητας και ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού. Είναι πλέον 10 ολόκληρα χρόνια αφιερωμένα στο πάθος μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μοναδικών χώρων που απηχούν τα όνειρα και τους στόχους των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Κάθε έργο είναι μια νέα περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και τις ανάγκες των ανθρώπων που θα ζουν και εργάζονται σε αυτόν τον χώρο. Στην KaputDesign, η επιτυχία ενός έργου μετριέται με το χαμόγελο σας.

Η ομάδα μας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ_main
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣalt
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ PRODUCT DESIGNER | OFFICE DIRECTOR
ΣΤΑΘΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ_main
ΣΤΑΘΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣalt
ΣΤΑΘΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ INTERIOR DESIGNER | DESIGN DIRECTOR
ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΗ_main
ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΗalt
ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΗ PROJECT MANAGER | CONSTRUCTION MANAGER
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ_main
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗalt
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ INTERIOR DESIGNER
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΝΕΣΗ_main
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΝΕΣΗalt
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΝΕΣΗ ARCHITECT ENGINEER
ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ_main
ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑalt
ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ INTERIOR DESIGNER/ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ
EYH ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ_main
EYH ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗalt
EYH ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ARCHITECT ENGINEER
ΤΡΟΥΦΑ_main
ΤΡΟΥΦΑalt
ΤΡΟΥΦΑ OFFICE MASCOT

Τι κάνουμε

Ως μια ομάδα αποτελούμενη από Αρχιτέκτονες και διακοσμητές – interior designers, επιδιώκουμε την αρτιότητα σε κάθε δημιουργική προσπάθεια μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ενημερωνόμαστε συνεχόμενα για τις νέες τάσεις στον παγκόσμιο χώρο του interior και exterior design αλλά και για τα νέα υλικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις εφαρμογές τους. Αυτή η δέσμευση μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πρωτοποριακή αισθητική που αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη τους προσωπικότητα. Η προσήλωσή μας στην αρτιότητα εκτείνεται και κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Η επιτυχία της υλοποίησης κάθε έργου βρίσκεται στη λεπτομερή επίβλεψη. Στην KaputDesign, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Κατανοούμε πλήρως τη σημασία της απόλυτης παρακολούθησης κάθε έργου. Από το πρώτο σχέδιο μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής, οργανώνουμε μια πολυδιάστατη διαδικασία επίβλεψης. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την ακρίβεια της υλοποίησης, τη συμμόρφωση προς τα πρότυπα ποιότητας, και να παρέχουμε στους πελάτες μας το τέλειο αποτέλεσμα που αξίζουν.

Ο τρόπος που δουλεύουμε

Πρωτίστως, αντιμετωπίζουμε κάθε project με χαρά και πάθος. Είναι η ευκαιρία μας να συνθέσουμε μια μοναδική ιστορία που αντανακλά τους στόχους και τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Η διαδικασία μας συνδυάζει εμπειρία, δημιουργικότητα και ουσιαστική επικοινωνία για ένα απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Η ουσιαστική επικοινωνία είναι κεντρική στη διαδικασία μας. Ενεργά συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε κάθε ανάγκη, αισθητική προτίμηση και λεπτομέρεια που θέλετε να ενσωματώσουμε. Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας μας είναι η παρουσίαση κατόψεων, παρέχοντας σας μια εποπτική εικόνα του τι είναι δυνατό. Αναδεικνύουμε τις ιδανικές λύσεις για να διαμορφώσουμε έναν χώρο που θα αντανακλά τις επιθυμίες σας. Μετά την έγκριση, προχωρούμε στον τρισδιάστατο σχεδιασμό και φωτορεαλισμό με απόλυτη ακρίβεια στην αποτύπωση των επίπλων, των υλικών και του φωτισμού. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τον χώρο σας πριν ακόμη ξεκινήσει η κατασκευή. Το τελικό στάδιο είναι η μελέτη εφαρμογής, η οποία χρησιμεύει ως βασικός οδηγός για την υλοποίηση του έργου. Καθορίζουμε τις ακριβείς διαδικασίες και υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, εξασφαλίζοντας ένα ομαλό και αποτελεσματικό εκτελεστικό στάδιο.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.