Επαγγελματικά Γραφεία

Γραφεία της εταιρείας ΤΕΤΤΙΧ

Αντικείμενο της μελέτης είναι ο επανασχεδιασμός των γραφείων της εταιρείας TETTIX στο νέο κτίριο που επρόκειτο να μεταφερθούν.
Το κτιριολογικό πρόγραμμα προβλέπει στον πρώτο όροφο τη στέγαση των γραφείων του προσωπικού καθώς και της γραμματείας / λογιστικής υπηρεσίας, ενώ στο δεύτερο τα προσωπικά γραφεία και το χώρο του meeting. Οι διακριτές αυτές χρήσεις οδήγησαν στη διαίρεση του χώρου, στο μέν ισόγειο με τη βοήθεια του επίπλου της υποδοχής και στο δε όροφο με τη χρήση γυάλινων διαχωριστικών.
Βασική παλέτα αποτέλεσε η ανοιχτόχρωμη ξυλεία και τα χρώματα του λογοτύπου της εταιρείας. Ιδιαίτερο παράδειγμα αποτελεί ο χώρος του meeting, όπου το custom-made έπιπλο δημιουργεί ένα νοητό “Τ” σε κάτοψη. Επιπλέον, έμπνευση αντλήθηκε από το δημιουργικό του λογοτύπου και συγκεκριμένα από τις διαγωνίους, οι οποίες αποτυπώθηκαν τόσο γραφιστικά όσο και σχεδιαστικά με τις φωτεινές χαράξεις στο έπιπλο της υποδοχής.
Στους λοιπούς χώρους διατηρήθηκε η υφιστάμενη τοιχοποιία από κόκκινο εμφανές τούβλο και ενισχύθηκε με πράσινους τόνους ώστε να αποτυπωθεί το brand της εταιρείας.

  • ΠελατηςΤΕΤΤΙΧ
  • ΠεριοχήΣΙΝΔΟΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Ετος2020
  • ΠΑΡΟΧΕΣinterior design
  • T.M.140
Μοιραστείτε αυτό το project