Tettix - Kaput
espa
MENU
mobile_espa
CLOSE
Tettix
Tettix_main

The subject of the study is the redesign of Tettix company’s offices in the new building they were planning to move to.

The architectural program envisions the first floor to house the staff offices as well as the reception/ accounting service, while the second floor accommodates personal offices and the meeting space. These distinct uses led to the division of space on the ground floor with the help of the reception furniture and on the second floor using glass partitions.

The basic palette consisted of light-colored wood and the colors of the company’s logo. A particular example is the meeting space, where the custom-made furniture creates a visual “T” in plan. Additionally, inspiration was drawn from the creative aspects of the logo, specifically the diagonals, which were incorporated both graphically and in the design with the illuminated grooves on the reception furniture.

In the other areas, the existing red brick wall was maintained and enhanced with green tones to imprint the company’s brand.

Client : Tettix
Area : Sindos_Thessaloniki
Year : 2021
Services : Interior design
SQ.M. : 140

black_box_main
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.